Contractul lui Michel Salgado cu Real Madrid va fi reziliat

Cotidianul Marca scrie, marţi, că fundaşul Michel Salgado a fost anunţat că îi va fi reziliat contractul cu Real Madrid, după zece sezoane petrecute la gruparea madrilenă.

18 afișări
Imaginea articolului Contractul lui Michel Salgado cu Real Madrid va fi reziliat

Contractul lui Michel Salgado cu Real Madrid va fi reziliat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Míchel Salgado a fost sunat de directorul sportiv Miguel Pardeza, care l-a informat că a terminat un ciclu ca jucător madrilen şi că antrenorul Manuel Pellegrini nu mai are nevoie de el. Vestea l-a şocat pe Salgado, care abia a putut scoate un cuvânt. La antrenamentul de luni seară, Salgado a fost distant şi cu gândul departe, nu vesel şi pus pe şotii, aşa cum îl ştiau coechipierii săi. Salgado, la 33 de ani, era al treilea căpitan al madrilenolor, după Raul şi Guti", scrie Marca.

Publicaţia citată menţionează că Real Madrid intenţionează să-i ofere despăgubiri de trei milioane de euro pentru perioada rămasă din contract, adică un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici