Contractul lui Mircea Sandu cu FRF va fi supus aprobării Adunării Generale din 28 iunie

Comitetul Executiv al FRF a decis, joi, să supună aprobării Adunării Generale din 28 iunie contractul lui Mircea Sandu cu federaţia, privind beneficiile acordate în calitate de preşedinte de onoare, cât şi valabilitatea acestui acord, au declarat surse federale pentru MEDIAFAX.

127 afișări
Imaginea articolului Contractul lui Mircea Sandu cu FRF va fi supus aprobării Adunării Generale din 28 iunie

Mircea Sandu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Comitetul Executiv a votat această decizie cu 12 voturi pentru şi o abţinere.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a lansat, marţi, într-o conferinţă de presă, o serie de atacuri şi acuzaţii grave la adresa predecesorului său la conducerea federaţiei.

Burleanu a precizat atunci că FRF trebuie să cheltuiască anual aproape 500.000 de euro pentru Mircea Sandu, conform contractului încheiat înainte de alegerile din 5 martie, bani care puteau fi folosiţi pentru dezvoltarea fotbalului românesc, nu în beneficiul unei persoane.

Pachetul de beneficii al preşedintelui de onoare Mircea Sandu include, printre altele, o rentă anuală de 50.000 de euro, dreptul de a administra un etaj al unui sediu FRF, o limuzină la dispoziţie şi diurnă de 500 de euro/zi pentru deplasări în străinătate.

Toate acestea au fost stabilite în cadrul Comitetului Executiv de dinaintea Adunării Generale din 5 martie. În cadrul AG nu a fost prezentat pachetul de beneficii al preşedintelui de onoare al forului, ci doar s-a supus la vot ca Sandu să deţină această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici