Copii israelieni şi palestineni au asistat la antrenamentul formaţiei Real Madrid

Preşedintele clubului Real Madrid, Vicente Boluda, şi căpitanul echipei, Raul, au primit, miercuri, la baza de antrenament a formaţiei madrilene, un grup de copii israelini şi palestinieni ce fac parte din "şcolile unite pentru pace", a anunţat campioana Spaniei pe site-ul oficial, informează AFP.

5 afișări

Copiii au asistat mai întâi la şedinţa de pregătire a formaţiei antrenate de Juande Ramos şi au avut apoi ocazia să se întâlnească cu jucătorii campioanei Spaniei.

"Aceşti copiii sunt un exemplu. Vizita lor reprezintă o mare mândrie pentru noi. Prin atitudinea lor, aceşti copiii ne dau un exemplu tuturor cum să trăim împreună. Astfel se clădeşte pacea. Vom planta aici un măslin, lângă prima piatră pusă în timpul construirii acestui centru sportiv, ca un simbol al păcii", a declarat preşedintele grupării iberice.

Măslinul a fost plantat în complexul sportiv, folosind pământ adus din Israel şi teritoriile palestiniene.

Clubul Real Madrid, cea mai titrată grupare din Spania, cu 31 titluri de campioană şi nouă Ligi ale Campionilor câştigate, susţine mai multe programe pentru pace şi împotriva sărăciei prin intermediul fundaţiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici