Copil, Tecău şi Mergea revin în echipa de Cupa Davis a României la meciul cu Luxemburg

Federaţia Română de Tenis a anunţat, miercuri, jucătorii nominalizaţi de căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, pentru întâlnirea cu Luxemburg, programată la începutul lunii februarie, în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa.

208 afișări
Imaginea articolului Copil, Tecău şi Mergea revin în echipa de Cupa Davis a României la meciul cu Luxemburg

Copil, Tecău şi Mergea revin în echipa de Cupa Davis a României la meciul cu Luxemburg

România va fi reprezentată, la Piatra Neamţ, de Marius Copil (92 ATP la simplu), Nicolae Frunză (608 ATP la simplu), Horia Tecău (8 ATP la dublu), Florin Mergea (57 ATP la dublu) şi Bogdan Borza (796 ATP la simplu), care va fi al cincilea jucător.

Fără Copil, Tecău şi Mergea, România a pierdut, la sfârşitul lunii octombrie 2017, întâlnirea cu Israel şi a retrogradat după 24 de ani în Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa din Cupa Davis.

Confruntarea România - Luxemburg se va desfăşura în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, la 3 şi 4 februarie 2018. Pentru a reveni în Grupa I, România trebuie să treacă trei tururi. Dacă pierd cu Luxemburg, tricolorii vor juca un tur play-off pentru menţinere/retrogradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici