Copos: Afirmaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Dinu Gheorghe sunt calomnii ordinare

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, şi-a anunţat luni sprijinul total faţă de preşedintele Dinu Gheorghe, precizând pe blogul personal că declaraţiile lui Gigi Becali la adresa acestuia sunt "calomnii ordinare" făcute pentru a "învenina atmosfera" înaintea derbiului cu Steaua.

159 afișări
Imaginea articolului Copos: Afirmaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Dinu Gheorghe sunt calomnii ordinare

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dinu Gheorghe este un bun specialist şi un important om de fotbal. Are o mare experienţă şi bune rezultate. Este AL NOSTRU, un rapidist adevărat şi constant. Este un om căruia nu i s-a putut imputa ceva în cariera sa de înalt funcţionar public şi de demnitar. Ceea ce «domnul» Gigi Becali afirmă în mod iresponsabil la adresa sa este o calomnie ordinară.

Îmi exprim pe această cale totalul sprijin faţă de preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, care are alături de el toată suflarea rapidistă. Dezaprob energic afirmaţiile lipsite de conţinut şi de sens făcute de Gigi Becali la adresa lui Dinu Gheorghe.

Sunt convins că Gigi Becali ştie foarte bine că afirmaţiile sale sunt simple halucinaţii, de aceea consider că ele au fost făcute cu unicul scop de a tulbura şi învenina atmosfera lumii fotbalistice în preajma jocului important dintre Rapid şi Steaua.

În plus, orgoliul patologic al lui Gigi Becali are nevoie mereu de Prima Pagină. Aceasta este «cocaina» lui Gigi, care i-a creat dependenţa de publicitate ieftină şi mediatizare cu orice preţ", a menţionat Copos.

Acţionarul consideră afirmaţiile lui Gigi Becali drept "un atac brutal, nejustificat şi complet neîntemeiat" la adresa unui "membru al familiei Rapid". "Întotdeauna mi-am văzut de treburile mele şi de ale companiilor mele, inclusiv de ale Rapidului. Nu mă interesează dacă «steaua sus răsare» sau nu, ori dacă iarba mai creşte sau nu în stadioanele evacuate de proprietari. Nu e treaba mea.

DAR: dacă cineva atacă într-un mod brutal, nejustificat şi complet neîntemeiat un membru al familiei RAPID, cum păţeşte acum Dinu Gheorghe, este de datoria mea să ies în spaţiul public şi să îmi prezint punctul de vedere, în calitate de principal finanţator al Rapidului", scrie oficialul rapidist pe blog.

Copos îl cataloghează drept "bădăran" pe Gigi Becali, fără a-i pronunţa însă numele. "Niciodată nu mi-au plăcut disputele fără sens, mai ales cele purtate la un nivel suburban. Poate datorită faptului că eu, ca şi Dinu Gheorghe, locuim în oraş, nu în suburbii. Pe cei mai mulţi locuitori ai suburbiilor, oameni onorabili, mediul nu îi perverteşte la grobianism. Pe unii locuitori ai săi, puţini, slavă Domnului, îi predispune însă la impoliteţe şi la aberaţii verbale.

Nu am nici o plăcere să mă amestec în disputele verbale dintre conducătorii de cluburi de fotbal. Până la urmă, fotbalul este un joc, un spectacol şi, ca orice spectacol, el poate conţine şi puţin umor, şi puţin pamflet, şi şarje prieteneşti de care, în principiu, nimeni nu se supără. Latinii spuneau: «Est Modus In Rebus», adică, tradus lejer, «Trebuie să fie o măsură în toate». A glumi cu un prieten e una, a îl jigni e alta.

A pregăti mediatic un joc important - aşa cum face întotdeauna atoateştiutorul în toate Gigi Becali - e una, dar a calomnia mârşav o persoană de prestigiu din fotbalul românesc este alta. A fi glumeţ este una, a fi bădăran este alta", a adăugat George Copos.

În ultimele zile, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, şi preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, au avut un schimb de replici prin intermediul emisiunilor TV. Dialogul a pornit de la declaraţia lui Becali care a afirmat că îşi "taie gâtul" dacă atacantul giuleştean Romeo Surdu marchează în meciul Steaua - Rapid din etapa a XI-a.

În replică, Dinu Gheorghe a precizat că Gigi Becali mai bine "taie o oaie" decât să îşi ţină promisiunea. Această declaraţie l-a deranjat pe oficialul stelist, care într-o intervenţie la TV l-a numit pe Dinu Gheorghe "sclavul lui George Copos", precizând că acţionarul rapidist "îl înjură pe la spate" fiind nemulţumit de activitatea lui.

Ulterior, Dinu Gheorghe s-a plâns de faptul că patronul FC Rapid nu îl apără public şi a anunţat că este gata să îşi dea demisia dacă George Copos va renunţa la clauza de reziliere unilaterală din contractul său, în valoare de 400.000 de euro.

Echipa Rapid întâlneşte la 24 octombrie, pe Arena Naţională, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici