Copos: Am făcut un nou împrumut la bancă. Jucătorii vor avea salariile în conturi până la ora 18.00

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a făcut un nou împrumut la bancă şi jucătorii giuleşteni vor avea salariile în conturi până la ora 18.00.

15 afișări
Imaginea articolului Copos: Am făcut un nou împrumut la bancă. Jucătorii vor avea salariile în conturi până la ora 18.00

Copos: Am făcut un nou împrumut la bancă. Jucătorii vor avea salariile în conturi până la ora 18.00 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Astăzi am făcut un nou împrumut la bancă şi până la ora 18.00 jucătorii vor avea salariile în conturi. Sunt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Nu ştiu exct pe ce lună s-au plătit salariile, nu mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra astăzi în conturi", a spus Copos.

Oficialul rapidist a afirmat că nu are informaţii cu privire la faptul că jucătorii au refuzat să se antreneze miercuri. "Eu nu am informaţii că ieri (n.r. - miercuri) au refuzat să se antreneze, eu ştiu că au avut zi pentru refacere şi asta au făcut. Totul este în regulă acum la echipă, am vorbit şi cu Şumi (n.r. - antrenorul Marius Şumudică), m-am întâlnit astăzi cu el. Este şi el afectat de aceste lucruri, dar mergem înainte pentru că avem obiective de îndeplinit în acest sezon", a precizat Copos.

Componenţii formaţiei Rapid au refuzat să se antreneze, miercuri seară, la baza Pro Rapid, în semn de proteste faţă de neplata salariilor pe ultimele luni. Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, jucătorii nu au decis dacă protestul de miercuri seară seară va fi continuat şi la şedinţa de pregătire programată pentru joi seară.

Protestul de miercuri seară vine după plecarea lui Juliano Spadacio în Brazilia, din aceleaşi motive. Mijlocaşul Juliano Spadacio a plecat, miercuri, la Sao Paolo, Brazilia, din cauza restanţelor salariale pe care FC Rapid le are faţă de el. Brazilianul al cărui contract cu Rapid expiră în vara anului 2012 susţine că este neplătit de trei luni şi a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici