Copos: Astăzi am trecut prin iad, dar Rapidul va juca în Liga I şi în sezonul următor

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi seară, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană va juca în Liga I şi în sezonul următor, după ce s-au achitat toate datoriile avute de clubul bucureştean.

8 afișări

"Astăzi am trecut prin iad. Am reuşit să plătim toate datoriile pe care clubul le avea. A fost greu, dar am plătit obligaţiile. Conducerea administrativă a clubului a fost la federaţie şi a depus filă cu filă absolut toată documentaţia necesară pentru obţinrea licenţei pe anul viitor. Rapidul va juca în Liga I şi în sezonul următor. Nu se putea altfel", a spus Copos.

George Copos nu a dorit să dezvăluie dacă FC Rapid a plătit întreaga sumă de 4,5 milioane de euro pe care o datora la bugetul de stat şi diverse societăţi, persoane şi cluburi. "Pot să spun că ultima plată am făcut-o la 17.30, iar confirmarea plăţii am primit-o acum un minut. Rapid şi-a plătit toate datoriile, conform cerinţelor de licenţere ale FRF", a afirmat Copos.

Întrebat dacă datoriile s-au plătit cu banii omului de afaceri Fathi Taher, Copos a răspuns: "Vă rog să nu mai credeţi lucrurile acestea, nu este adevărat. Vă spun că astăzi am trecut prin iad şi nu doresc nimănui o zi ca asta".

FC Rapid avea datorii de 4,.5 milioane de euro, dintre care 2,5 milioane la bugetul statului reprezentând taxe şi impozite şi două milioane de euro la diverse societăţi, cluburi sau impresari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici