Copos: Clasamentul Ligii I este greşit, Rapid merita să câştige titlul

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că actualul clasament al Ligii I este greşit şi că formaţia antrenată de Marian Rada merita să câştige titlul în acest sezon pentru că a jucat toate meciurile pe teren.

17 afișări
Imaginea articolului Copos: Clasamentul Ligii I este greşit, Rapid merita să câştige titlul

Copos: Clasamentul Ligii I este greşit, Rapid merita să câştige titlul (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce vedem acum este un clasament greşit. E clar că nu este un clasament real, pentru că nu reflectă valoarea echipelor din Liga I. Acest clasament, cu Steaua şi CFR pe primele două locuri, nu este moral. Rapid merita să câştige titlul pentru că a jucat toate meciurile pe teren", a spus oficialul rapidist.

George Copos a menţionat că Rapid şi Unirea Urziceni meritau primele două locuri ale clasamentului pentru că nu au jucat fotbal cu "genţile cu table" precum alte formaţii. "S-a văzut aseară (n.r. - miercuri seara) cum se joacă fotbal. Rapid şi Unirea Urziceni meritau mult mai mult. Au fost cele mai nedreptăţite echipe în acest sezon. Noi am jucat pe teren, alţii au jucat fotbal cu genţile cu table. În tur s-a văzut ce s-a întâmplat cu o echipă (n.r. - CFR Cluj), iar în retur o altă echipă a început să umble prin alte vestiare cu genţi mari în care încap 2-3 puluri. Iar asta nu e normal", a spus Copos.

Acţionarul rapidist a făcut referire la incidentul petrecut înaintea meciului Steaua - Dacia Mioveni, atunci când Virgil Becali, vărul finanţatorului stelist Gigi Becali, s-a întâlnit, la un restaurant din apropierea Capitalei, cu antrenorul formaţiei din Mioveni, Sorin Cârţu, căruia i-a înmânat o geantă. Ulterior, conducerea stelistă şi cea a grupării din Mioveni au susţinut că în geantă nu se aflau bani, ci o cutie de table. Steaua a câştigat cu scorul de 2-0 partida de pe teren propriu cu Dacia Mioveni din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici