Copos, despre Gigi Becali: E un orator pasionat, dar nu percepe întotdeauna nuanţele cuvintelor

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, susţine pe blogul său personal că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, "este un orator pasionat" care însă "nu percepe întotdeauna nuanţele cuvintelor".

78 afișări
Imaginea articolului Copos, despre Gigi Becali: E un orator pasionat, dar nu percepe întotdeauna nuanţele cuvintelor

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am un amic, om de treabă, altminteri. Aş putea spune că avem un hobby comun, fotbalul. Este un orator pasionat. În discursuri are însă o problemă: nu percepe întotdeauna nuanţele cuvintelor. Spre exemplu, nu simte diferenţa între «cumpătare» şi «zgârcenie», nici pe aceea dintre «generozitate» şi «risipă», afirmă oficialul rapidist pe blog, fără a-i pronunţa numele finanţatorului stelist.

Copos este de părere că Gigi Becali nu face nici diferenţa dintre "afacere" şi "tun". "La fel, nu percepe diferenţa între «afacere» şi «tun». El declară că nu face afaceri cu mine. Nici eu nu fac afaceri cu el. Eu fac afaceri, nu altceva!", a explicat George Copos.

În opinia acţionarului majoritar al FC Rapid, transferând mai mulţi jucători de la gruparea Universitatea Craiova, Gigi Becali profită de situaţia delicată a clubului condus de Adrian Mititelu. "Şi mai e ceva: ai crede că orice fiinţă din arenele sportive, până şi calul de curse, ştie că nu trebuie să calci în picioare omul căzut la pământ. Doar amicul meu nu ştie asta sau nu îi pasă. Modul în care profită de situaţia Craiovei lui Adrian Mititelu este o dovadă în acest sens", mai spune Copos.

Mesajul lui George Copos este un răspuns la declaraţiile făcute, marţi, de finanţatorul FC Steaua. Gigi Becali afirmase că nu se va mai certa niciodată cu George Copos deoarece acesta este "un băiat bun", chiar dacă este "zgârcit" şi "semi-ţepar". "Nu mă mai cert în viaţa mea cu Copos, e băiat bun, dar zgârcit. O să am grijă să nu fac afaceri cu el, e semi-ţepar", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici