Copos: Este corectă demiterea lui Peseiro

Acţionarul minoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că demiterea lui Jose Peseiro de la conducerea tehnică a echipei este corectă şi susţine că echipa poate mai mult, dar nu a avut antrenor.

11 afișări
Imaginea articolului Copos: Este corectă demiterea lui Peseiro

Copos: Este corectă demiterea lui Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

"Decizia demiterii lui Jose Peseiro este corectă. Era normal, pentru că nu jucăm absolut nimic. Peseiro a avut întreaga responsabilitate, acţionariatul i-a pus la dispoziţie milioane de euro, a adus jucătorii pe care i-a dorit, dar rezultatele sunt slabe. Mi se pare normal să plece. E clar că echipa asta poate mai mult, jucătorii sunt buni, dar nu avem antrenor. Nu am avut un dirijor care să conducă bine orchestra. Am avut până acum o conducere tehnică păguboasă", a spus Copos.

"Acum îl regretăm pe Ladislau Boloni. Dacă stăm şi judecăm este normal după rezultatele astea să ne gândim la acest lucru. Dar aşa s-a întâmplat şi acum nu mai putem face nimic", a spus oficialul grupării giuleştene.

Copos susţine însă că acţionarul majoritar Fathi Taher a făcut maximum pentru a-l aduce pe Boloni la Rapid. "Nimeni nu îi poate reproşa lui Fathi că nu a reuşit să îl aducă pe Boloni. Fathi a făcut maximum posibil pentru a-l aduce, dar domnul Boloni nu a fost hotărât. A refuzat şi nu s-a mai putut face nimic. Din păcate aşa s-a ajuns la varianta Jose Peseiro", a adăugat George Copos.

Oficialul rapidist nu consideră însă că este bine ca de echipă să se ocupe trei persoane, Nicolae Manea, Marian Rada şi Grigore Sichitiu, aşa cum a anunţat celălalt acţionar, Fathi Taher. "Este un moment foarte greu pentru echipă, dar trebuie să îi fie dată cuiva autoritate. I-am spus şi lui Fathi Taher că nu se poate să ai trei dirijori la echipă. Sigur, Nicolae Manea, Rada şi Sichitiu sunt profesionişti şi mari rapidişti, dar trebuie să i se dea doar unuia singur autoritate. Unul trebuie să răspundă, fie că este cineva dintre cei trei, fie altcineva", a adăugat acţionarul rapidist.

George Copos i-a atenţionat pe suporterii rapidişti, care au aruncat la finalul partidei cu pietre şi beţe de steaguri în Fathi Taher, trebuie să îi respecte pe proprietari pentru că altfel vor rămâne singuri în Giuleşti. "Este revoltător ce i s-a întâmplat lui Fathi Taher. Nu este corect să fie tratat astfel un om care a cheltuit milioane de euro în vară pentru a face o echipă la Rapid. Şi mie mi-au dat «ue» de atâtea şi atâtea ori, chiar şi în seara asta, după meciul cu Argeş m-au băgat în şedinţă, dar eu sunt obişnuit cu astfel de lucruri. Domnul Taher e foarte supărat, a venit cu sufletul deschis aici şi vrea să facă treabă şi nu este corect să fie tratat aşa. Eu le-am spus suporterilor că dacă nu îi respectă pe proprietari vor rămâne singuri. Şi asta nu cred că este bine pentru Rapid. Pentru mine este clar, fotbalul este un capitol închis, am ieşit definitiv din fotbal", a explicat Copos.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici