Copos: Manea a cerut trei jucători, dacă luăm patru atunci e obligat să câştige titlul

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Nicolae Manea i-a solicitat achiziţionarea a trei jucători în pauza competiţională, însă dacă vor fi transferaţi patru, tehnicianul e obligat să câştige titlul.

13 afișări
Imaginea articolului Copos: Manea a cerut trei jucători, dacă luăm patru atunci e obligat să câştige titlul

Copos: Manea a cerut trei jucători, dacă luăm patru atunci e obligat să câştige titlul (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Nae Manea mi-a cerut să aduc trei jucători. Şi chiar discutăm cu doi mijlocaşi, un atacant şi încă un jucător. Să vedem ce se realizează. Dacă el a cerut trei şi noi vom achiziţiona patru, atunci Manea e obligat să câştige titlul. Şi vor veni numai jucători doriţi de Nae Manea. Nu va fi niciunul transferat fără ca Nae Manea să semneze pentru el. Noi nu ne jucăm, trebuie să îşi asume fiecare responsabilitatea", a spus acţionarul majoritar al grupării giuleştene.

Întrebat dacă jucătorii Edgars Gauracs, Elliot Grandin, Nikola Beljici şi Dacian Varga au semnat cu Rapid, Copos a răspuns: "Nu, deocamdată sunt discuţii. Nu ştiu în ce stadiu sunt discuţiile cu ei, pentru că nu mă ocup eu. Dar, după cum am spus, Varga este în capul listei, el are filosofia Giuleştiului şi se va potrivi perfect la Rapid".

George Copos a menţionat că Rapid are nevoie de cel puţin cinci milioane de euro pentru a supravieţui până la sfârşitul ediţiei 2009-2010 a Ligii I. "Acum misiunea mea este să găsesc cinci milioane de euro pentru ca Rapid să supravieţuiască până la vară. De asta mă zbat să împrumut aceşti bani de la bănci. Avem nevoie de cel puţin cinci milioane, o parte sunt datorii neplătite din 2008, iar restul bani de care avem nevoie la club", a explicat Copos.

Înaintea returului, Rapidul ocupă locul 5 în Liga I, cu 31 de puncte, trei mai puţine decât liderul CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici