Copos: Negociem pentru a-l aduce pe Săpunaru sub formă de împrumut până în vară

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană negociază pentru aducerea sub formă de împrumut a jucătorului Cristian Săpunaru, de la FC Porto, dar că până acum nu a fost semnat niciun contract în acest sens.

9 afișări
Imaginea articolului Copos: Negociem pentru a-l aduce pe Săpunaru sub formă de împrumut până în vară

Copos: Negociem pentru a-l aduce pe Săpunaru sub formă de împrumut până în vară

"Suntem în discuţii pentru a-l aduce pe Săpunaru sub formă de împrumut până în vară. Ni-l dorim, avem nevoie de un jucător ca el la echipă, dar în momentul de faţă nu este nimic sigur. Nu am semnat nimic, apteptăm să vedem cum evoluează lucrurile, iar dacă îl vom putea aduce în condiţii avantajoase, o vom face", a spus Copos

George Copos a precizat că este din ce în ce mai presat de un club care îl doreşte pe fotbalistul rapidist Alexandru Ioniţă. "Sunt presiuni din ce în ce mai mari pentru Alexandru Ioniţă, clubul care îl doreşte insistă foarte mult. Din păcate, şi noi suntem foarte presaţi din punct de veder financiar. Trebuie să găsim 10 milioane de euro până la vară. Nu ştiu ce vom face până la urmă, acum îl avem şi pe Gauracs, este un atacant valoros, iar Nae Manea oricum nu îl poate folosi în acelaşi timp cu Ioniţă", a adăugat acţionarul FC Rapid.

Copos a spus că se bucură pentru transferul lui Edgars Gauracs, care va evolua pentru Rapid patru ani: "Mă bucur foarte mult pentru transferul lui Gauracs. El este practic jucătorul Rapidului pe următorii patru ani, pentru că din vară Rapid are prima opţiune de cumpărare. Detaliile sunt clare şi noi nu avem de făcut decât să activăm opţiunea".

Fotbalistul Cristian Săpunaru evoluează la FC Porto din iulie 2008. El este suspendat provizoriu de peste o lună, ca urmare a unui incident de la meciul cu Benfica Lisabona, disputat la 20 decembrie. Potrivit publicaţiei Record, Săpunaru şi un coechipier al său, Hulk, riscă sancţiuni cuprinse între 2 etape şi 3 ani de suspendare şi amenzi între 2.500 şi 7.500 de euro, dacă se va dovedi că au agresat un steward la finalul meciului cu Benfica, în tunelul de la vestiare. Cei doi au fost suspendaţi provizoriu, la 22 decembrie, iar la 12 ianuarie Liga Profesionistă de Fotbal din Portugalia a iniţiat proceduri disciplinare împotriva lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici