Copos: Nicolae Grigore a fost cedat la FC Vaslui

Acţionarul rapidist George Copos a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că mijlocaşul Nicolae Grigore a fost cedat definitiv la formaţia FC Vaslui, precizând că Emil Dică va părăsi şi el gruparea giuleşteană, urmând să ajungă, cel mai probabil, la FC Timişoara.

90 afișări
Imaginea articolului Copos: Nicolae Grigore a fost cedat la FC Vaslui

Copos: Nicolae Grigore a fost cedat la FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru noi este foarte important ca Nicolae Grigore să joace şi tocmai de aceea l-am lăsat să plece la Vaslui. Ne-am gândit la binele jucătorului, pentru că dacă nu joacă nu are cum să ajungă un fotbalist mare. A fost cedat definitiv. Preţul nu contează, important este că el va avea ocazia să joace meci de meci de acum înainte", a spus Copos.

Referitor la situaţia mijlocaşului Emil Dică, Copos a afirmat: "În aceeaşi situaţie se află şi Dică la noi şi de aceea îl vom ceda. Îl vom lăsa să plece la o echipă unde va putea juca, cel mai probabil la FC Timişoara".

Mijlocaşii Nicolae Grigore şi Emil Dică nu mai erau titulari la Rapid, după aducerea mai mult fotbalişti în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici