Copos: Rapid nu o să se califice ca Steaua printr-un ofsaid de un metru

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană, care va întâlni în turul 1 al Cupei UEFA pe VfL Wolfsburg, nu se va califica precum Steaua în grupele Ligii Campionilor, printr-un gol înscris dintr-un ofsaid de un metru.

12 afișări
Imaginea articolului Copos: Rapid nu o să se califice ca Steaua printr-un ofsaid de un metru

Copos: Rapid nu o să se califice ca Steaua printr-un ofsaid de un metru (Imagine: Mediafax Foto)

Oficialul rapidist a adăugat că nu a dorit niciun moment ca Rapid să întâlnescă în turul întâi cea mai slab cotată formaţie din urnă, FBK Kaunas din Lituania. "N-am dorit un adversar slab niciun moment. Mie nu îmi făcea nicio plăcere să picăm cu cei de la Kaunas şi să ne calificăm în grupe. Noi nu o să ne calificăm ca Steaua cu un ofsaid de un metru. Dar asta este, norocul face parte din joc. Noi avem obligaţia să ne calificăm mai departe", a adăugat Copos.

Oficialul rapidist susţine că VfL Wolfsburg este o echipă puternică, dar a precizat că formaţia antrenată de Jose Peseiro este obligată să se califice în faza grupelor după investiţiile din această vară. "Dacă în 2005 cu Răzvan Lucescu pe bancă băteam Hertha Berlin şi Hamburg şi ne calificam în faţa celor de la VfB Stuttgart, acum Rapid, după investiţiile din această vară trebuie să meargă mai departe. Wolfsburg este o echipă foarte puternică, dar avem obligaţia să mergem în grupe. De fapt, indiferent cu ce echipă picam din urna respectivă trebuia să mergem mai departe, pentru că Rapidul de acum este mult mai valoros decât cel pe care l-a avut la dispoziţie Răzvan Lucescu", a spus oficialul rapidist.

George Copos a afirmat că nu contează faptul că mijlocaşul Vlad Munteanu evoluează acum la Wolfsburg. "Nu contează asta. Vlad Munteanu este un jucător pe care în trecut l-am dorit şi noi, dar nu este important asta", a menţionat Copos.

Echipa Rapid Bucureşti va întâlni formaţia germană VfL Wolfsburg în primul tur al Cupei UEFA, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi de la Monte Carlo. Meciul tur va avea loc la 18 septembrie în Germania, în timp ce returul se va juca în 2 octombrie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici