Copos: Sunt mândru de Rada, este o opţiune serioasă pentru a rămâne antrenor şi în sezonul următor

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este mândru de Marian Rada după victoria din meciul cu Steaua şi a precizat că tehnicianul este o opţiune serioasă pentru a rămâne antrenor principal şi în sezonul următor.

56 afișări
Imaginea articolului Copos: Sunt mândru de Rada, este o opţiune serioasă pentru a rămâne antrenor şi în sezonul următor

Copos: Sunt mândru de Rada, este o opţiune serioasă pentru a rămâne antrenor şi în sezonul următor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este o seară extraordinară pentru Rapid. Am învins Steaua în deplasare după un meci pe care Marian Rada l-a gândit fantastic. Îi mulţumesc pentru această victorie şi îi transmit că sunt mândru de el şi de băieţi. El a pregătit o partitură tactică impecabilă. Băieţii au jucat exact ce trebuia, s-au apărat, au dat un gol şi au câştigat. Asta este cel mai important, faptul că am câştigat fără dubii. Marian Rada ne-a demonstrat că este o opţiune serioasă pentru a rămâne şi în sezonul următor antrenor principal. Nu pot să îi spun după un asemenea meci să se dea la o parte. Cine ar putea face aşa ceva?", a spus oficialul rapidist.

După victoria cu Steaua, George Copos este convins că Rapid nu mai poate rata calificarea în Liga Europa. "Rapid va merge la finalul acestui sezon în cupele europene. Pentru că după ce am văzut în seara asta, Rapid nu va mai pierde multe puncte până la final. Avem o super echipă, cu o super strategie şi pe deasupra o apărare de nota zece. Preotul (n.r. - Marcos Antonio) a făcut un meci impecabil, nu a ratat nimic", a menţionat acţionarul majoritar.

Copos nu a fost prezent la meci, fiind solidar în acest fel cu suporterii rapidişti cărora clubul Steaua a refuzat să le dea tichete de intrare pe stadion chiar dacă între cele două grupări există un acord de reciprocitate. "Nu am fost la meci pentru că am vrut să fiu solidar cu suporterii rapidişti. Ei nu au fost lăsaţi să îşi susţină echipa de clubul organizator şi nu este normal. Dar, Dumnezeu nu iartă pe nimeni, şi iată că la final noi suntem cei care plecăm cu cele trei puncte", a adăugat George Copos.

Echipa Rapid a învins, miercuri, cu scorul de 1-0, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici