Copos: Taher poate să vândă acţiunile oricui, decizia de a mă retrage de la Rapid este definitivă

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că omul de afaceri Fathi Taher poate vinde oricui pachetul de 80 la sută din acţiunile pe care le deţine la gruparea giuleşteană pentru că decizia de a se retrage de la Rapid este definitivă şi irevocabilă.

23 afișări
Imaginea articolului Copos: Taher poate să vândă acţiunile oricui, decizia de a mă retrage de la Rapid este definitivă

Copos: Taher poate să vândă acţiunile oricui, decizia de a mă retrage de la Rapid este definitivă (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am spus că am luat o decizie definitivă şi irevocabilă de a ieşi din fotbal. Eu mi-am făcut datoria la Rapid. Domnul Taher poate să vândă acţiunile, poate să facă orice. Eu îl ajut să facă ce doreşte. Eu pot să vând acţiunile pe care le mai am, dar domnul Taher are prima opţiune. Dacă nu le vrea dânsul, atunci aş putea să le vând oricui.", a spus Copos.

Întrebat dacă Fathi Taher intenţionează să renunţe la acţiuni, George Copos a răspuns: "Nu pot să răspund la această întrebare. Pot să spun doar că este un contract ferm pe care eu l-am respectat întocmai, la punct şi virgulă".

Copos susţine că nu este problema sa dacă anumiţi membri ai Consiliului de Administraţie al clubului şi-au dat demisiile.

"Nu ştiu dacă şi-a dat cineva demisia din Consiliul de Administraţia. Ei ştiu mai bine, nu eu. Este problema mea asta? Nu e problema mea", a adăugat Copos.

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher este dispus să renunţe la pachetul de 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA, discutând în acest sens cu George Copos pentru rezilierea contractului semnat la sfârşitul lunii martie, au afirmat, marţi, pentru MEDIAFAX surse oficiale din cadrul clubului giuleştean.

"Este posibil ca Fathi Taher să renunţe la Rapid. Situaţia nu este clară, se negociază. El discută aceste lucruri direct cu George Copos. Aseară (n.r. - luni seara) au fost anumite discuţii în cadrul Consiliului de Administraţie legate de investiţiile făcute în ultima perioadă şi de demisia membrilor CA, dar deocamdată nu este nimic sigur", a explicat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici