Copos vrea să sfinţească Arena Naţională

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că ar fi bine ca angajaţii clubului să aducă un preot la Arena Naţională pentru a sfinţi gazonul, considerând că echipa antrenată de Răzvan Lucescu nu are noroc pe noul stadion.

103 afișări
Imaginea articolului Copos vrea să sfinţească Arena Naţională

Copos vrea să sfinţească Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat aseară cu echipele româneşti în Liga Europa. Mă doare sufletul pentru Rapid, care nu a reuşit să câştige sau să facă un egal măcar, care ar fi fost foarte bun, dar se pare că nu avem noroc pe Arena Naţională. Cristi (n.r. - directorul sportiv Cristian Costache), aţi dus şi voi un părinte pe stadion, să sfinţească gazonul? Poate ar trebui să o facem", a spus Copos.

Acţionarul grupării giuleştene consideră că Rapid mai păstrează încă şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa. "Eu cred foarte tare în Răzvan Lucescu şi în echipă, dar trebuie să fim conştienţi că o echipă nu se formează imediat, că performanţele pe care le-am avut în 2005-2006 nu au venit imediat. Noi am făcut greşeli aseară, chiar dacă nu am avut curaj, nu am avut acea atitudine necesară, dar băieţii au luptat.

Nu s-a putut însă, ăsta e fotbalul. Şansele rămân, mergem la Varşovia cu gândul la victorie, apoi mai avem încă două meciuri. Au scăzut şansele de calificare, nu ştiu procentele, dar cert e că mai avem nevoie de şase puncte şi am încredere în echipă că este puternică", a afirmat oficialul giuleştean.

Copos spune că nu se teme în mod special de meciul pe care Rapid îl va disputa, luni, împtriva Stelei, în cadrul etapei a XI-a a Ligii I: "Mă tem de meciul cu Steaua ca de fiecare meci. În fotbal nu există avantaj, câştigă cel care este cel mai bun şi care are şi un pic de noroc".

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă joi, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia poloneză Legia Varşovia, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în etapa a III-a a grupei C a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici