Cornel Dinu a dezvăluit cât câştigau jucătorii de la Steaua şi Dinamo pe vremea lui Nicolae Ceauşescu

Cornel Dinu, fost mare jucător şi antrenor al lui Dinamo, a anunţat cât încasa lunar un fotbalist legitimat la clubul de pe Ştefan cel Mare sau la Steaua în perioada comunistă. Potrivit lui Dinu, se ajungea şi la 30.000 de lei, în timp ce conducătorul ţării, Nicolae Ceauşescu, încasa în jur 10.000.

7233 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu a dezvăluit cât câştigau jucătorii de la Steaua şi Dinamo pe vremea lui Nicolae Ceauşescu

Cornel Dinu a dezvăluit cât câştigau jucătorii de la Steaua şi Dinamo pe vremea lui Ceauşescu

"Un jucător de la Steaua şi de la Dinamo câştiga pe lună în anii aceia, am prins şi eu şi am avut această capacitate care-mi intra în buzunar, de două-trei ori mai mult decât câştiga Ceauşescu şi ceilalţi conducători ai ţării. Deci el avea, Ceauşescu, 10.000 şi ceva salariu, iar un fotbalist de la Steaua şi de la Dinamo, ca să nu mai spun deplasări, vamă şi aşa mai departe, lua 20.000 – 30.000 de lei pe lună", a dezvăluit Cornel Dinu, conform Telekom Sport.

În prezent, sumele despre care vorbeşte Cornel Dinu ar însemna un câştig de aproximativ 2.800 de euro lunar, bani pe care îi obţine un fotbalist de la o echipă mică din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici