Cornel Dobre: Dinu Todoran este antrenorul principal, eu sunt antrenor secund

Cornel Dobre a dezvăluit la finalul partidei terminate la egalitate de FC Voluntari, duminică, scor 1-1, cu Pandurii Târgu Jiu, că îndeplineşte rolul de antrenor secund la echipa ilfoveană, funcţia de principal fiind atribuită lui Dinu Todoran, însă fostul jucător nu deţine licenţă Pro.

190 afișări
Imaginea articolului Cornel Dobre: Dinu Todoran este antrenorul principal, eu sunt antrenor secund

Cornel Dobre: Dinu Todoran este antrenorul principal, eu sunt antrenor secund

Cornel Dobre consideră nedrept rezultatul de egalitate din Voluntari şi Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul secund al ilfovenilor trage însă un semnal de alarmă, chiar după prima etapă din play-out.

"Dinu Todoran este antrenorul principal, eu sunt antrenor secund. El nu are licenţă, aşa că eu vin şi răspund de rezultat. Despre acest meci, pot spune că meritam mai mult, chiar dacă în a doua repriză am jucat haotic. Din păcate, nu scăpăm de aceste greşeli personale. Săptămâna aceasta o să tragem un semnal de alarmă, pentru că dacă nu ne trezim, vom avea mari probleme" , a declarat Cornel Dobre pentru Dolce Sport.

Gabriel Deac a deschis scorul pentru FC Voluntariu, în minutul 26, iar zece minute mai târziu, Olivian Surugiu a restabilit egalitatea, după o gravă greşeală în apărarea ilfovenilor.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari acumulează 16 puncte şi urcă pe locul 3 în play-out, iar Pandurii Târgu Jiu revine pe 6, cu 11 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici