Cornel Ţălnar: O victorie cu Rapid ne-ar ajuta să revenim la forma de acum patru etape

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, vineri, că o victorie în meciul cu Rapid, din etapa a XXX-a a Ligii I, ar însemna foarte mult pentru moralul jucătorilor şi i-ar ajuta să revină la forma pe care au avut-o înainte de izbucnirea scandalului de la Dinamo.

14 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: O victorie cu Rapid ne-ar ajuta să revenim la forma de acum patru etape

Cornel Ţălnar: O victorie cu Rapid ne-ar ajuta să revenim la forma de acum patru etape (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"O victorie ar însemna foarte mult pentru moralul echipei şi pentru revenirea la forma în care au fost acum patru etape, când s-a rupt ceva la echipă. Nu am aflat nici acum ce s-a întâmplat şi nici nu ştiu dacă vom afla vreodată. A fost vreodată la Dinamo linişte? Şi când mergea bine, am spus: «Staţi aşa, că o să apară şi deranjul!» Dacă nu eşti tare, mai bine te laşi. Sperăm că vor veni şi vremuri când va fi linişte la Dinamo", a spus Cornel Ţălnar într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul dinamovist a adăugat că meciul de duminică nu este decisiv pentru un loc calificabil în Liga Europa.

"Meciul cu Rapid nu este decisiv pentru Liga Europa, avem cinci puncte în faţa lor. Este un joc important pentru economia campionatului, dar eu cred în băieţi şi în mobilizarea lor. Cred că sunt conştienţi că acestea sunt adevăratele derbiuri în care trebuie să-şi arate adevărata valoarea. Atmosfera în lot este bună şi în asemenea jocuri trebuie să se motiveze singuri, trebuie să dea tot pentru cele trei puncte. De ce să ne fie teamă? Nu are de ce. Este bine că Ioan Andone îi cunoaşte pe jucătorii echipei Dinamo, vom vedea mai multe duminică seară", a precizat Ţălnar.

Cornel Ţălnar speră ca Rapid să nu practice duminică acelaşi joc bun ca în partida cu Steaua, câştigată cu scorul de 5-1, în etapa a XXVIII-a a Ligii I:

"Zicu şi Mărgăritescu vor fi în lot pentru că avem foarte puţini jucători la dispoziţie. Este foarte geru să obţinem la final locul cinci, dar nu imposibil, este foarte important acest joc. Rapid este o echipă bună, care a făcut spectacol în meciul cu Steaua, dar sper ca noi să ne facem jocul şi să obţinem măcar un egal. Sper să nu se repede jocul lor bun tocmai în acest meci cu noi".

Pe de altă parte, tehnicianul dinamovist a menţionat că a discutat, săptămâna trecută, cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, despre prelungirea contractului, dar că o decizie în acest sens se va lua la finalul sezonului.

Ţălnar nu a dorit să precizeze dacă doreşte sau nu să continue ca antrenor la Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici