Coroian: Dacă începem bine returul, şansele noastre de salvare cresc

Căpitanul şi antrenorul secund al echipei Gloria Bistriţa, Cristian Coroian, a declarat că formaţia sa are nevoie de un parcurs de metronom în retur pentru a rămâne în Liga I, important fiind să înceapă cu dreptul a doua parte a campionatului.

16 afișări
Imaginea articolului Coroian: Dacă începem bine returul, şansele noastre de salvare cresc

Coroian: Dacă începem bine returul, şansele noastre de salvare cresc (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Va fi un retur infernal. Paşi greşiţi din partea noastră ar trebui practic să nu prea existe, avem nevoie de un parcurs aproape fără greşeală. Trebuie să câştigăm partidele cu contracandidatele noastre, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare. Şi 26 de puncte dacă facem în retur nu ştiu dacă sunt suficiente, oricum avem nevoie să adunăm măcar 40 de puncte la final. Cu 26 de puncte am fi la limită cred, însă calcule vom face mai încolo, noi trebuie să adunăm cât mai multe victorii. Sunt optimist, cred în şansele Gloriei de a rămâne în Liga I. Punctele pe care le-am pierdut până acum le putem recupera în retur. Startul returului e foarte important, se decid multe acolo. Daca începem bine şi facem puncte, şi moralul, şi şansele noastre vor creşte. Sper ca până la urmă să ducem corabia la mal", a spus Coroian pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Cristian Coroian a precizat că 2009 a fost un an foarte greu din toate punctele de vedere.

"În campionatul trecut ne-am salvat pe final, acum luptăm din nou să scăpam de grijile retrogradării. Am încheiat turul cu regretul de a nu fi acumulat mai multe puncte, n-am reuşit să facem mai mult în meciurile cu contracandidatele noastre. Am pierdut câteva jocuri pe care le-am fi putut câştiga. Locul pe care suntem şi numărul de puncte nu au cum să ne mulţumească. Sunt mai multe meciuri pe care le-am avut la îndemână. Cu Steaua în Ghencea am trecut pe lângă victorie, cu Rapid în ultima etapă la fel, la ce ocazii am avut. Cu Mediaş am făcut doar egal, după ce oaspeţii au egalat cu mare noroc", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici