Cosmin Contra şi-a prelungit cu un sezon contractul cu Petrolul Ploieşti

Antrenorul Cosmin Contra şi-a prelungit cu un sezon înţelegerea pe care o avea cu Petrolul Ploieşti, noul contract urmând să expire la finalul sezonului 2014/2015, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

139 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra şi-a prelungit cu un sezon contractul cu Petrolul Ploieşti

Cosmin Contra (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"N-am făcut decât să-mi respect cuvântul dat celor din conducere şi le mulţumesc că au în continuare încredere în mine. A fost o simplă formalitate, dat fiind că lucrurile erau stabilite de mai mult timp. Era normal să-mi duc munca mai departe şi sper ca şi în acest sezon să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Cosmin Contra.

Cosmin Contra antrenează formaţia ploieşteană din toamna anului 2012, reuşind să câştige în primăvară Cupa României, primul trofeu al prahovenilor după o pauză de 18 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici