Costel Enache: Partida cu Rapid ar trebui amânată

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Costel Enache, a declarat, vineri, că partida cu Rapid Bucureşti, din etapa a VII-a a Seriei I a ligii secunde ar trebui amânată deoarece ambele formaţii au jucători convocaţi la naţionala de tineret a RomânieiX.

79 afișări
Imaginea articolului Costel Enache: Partida cu Rapid ar trebui amânată

Costel Enache: Partida cu Rapid ar trebui amânată (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Şi noi şi Rapid avem jucători convocaţi la lotul naţional de tineret, astfel că meciul direct din etapa viitoare ar trebui amânat. De la noi, au fost chemaţi la naţionala de tineret Creţu şi Avrămia, iar de la Rapid sunt vreo trei jucători la lot. Ambele cluburi am solicitat amânarea acestui joc. Dacă partida va fi amânată, vrem să mergem într-un cantonament montan, unde să disputăm câteva meciuri", a spus Costel Enache.

Ioniţă II, Ciolacu, Martin, toţi de la Rapid, au fost chemaţi la lotul de tineret, care va întâlni Irlanda, în 11 şi 15 octombrie, în preliminariile CE 2013-2015.

Partida CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti, din etapa a VII-a a Seriei I a ligii secunde, este programată la 9 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici