Costel Gâlcă debutează la partida Sepsi OSK - Universitatea Craiova

147 afișări
Imaginea articolului Costel Gâlcă debutează la partida Sepsi OSK - Universitatea Craiova

Costel Gâlcă debutează la partida Sepsi OSK - Universitatea Craiova

Şapte victorii, şapte remize şi doar trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în ediţia curentă. De partea cealaltă, craiovenii s-au impus în şapte dintre cele 17 deplasări, iar de alte cinci ori au terminat la egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 20 ori, de şase ori au câştigat covăsnenii, de nouă ori s-au impus craiovenii, iar de alte cinci ori au remizat.

Niciunul dintre cele zece jocuri cu Sepsi gazdă nu s-a încheiat la egalitate, palmaresul duelurilor cu gruparea din Sf. Gheorghe în postura de formaţie organizatoare cuprinzând patru succese ardelenii şi şase victorii oltenii.

Prima confruntare din campionat a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi OSK - Universitatea Craiova 2-3. Acesta a fost şi jocul cu cele mai multe goluri marcate.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României: 4 februarie 2024, Sepsi OSK - Universitatea Craiova 1-3, marcatori Gabriel Debeljuh, respectiv Jovan Markovic, Elvir Koljic şi Alexandru Creţu.

Mediile de vârstă: Sepsi OSK - 26 ani şi şase luni, iar Universitatea Craiova - 25 ani şi patru luni.

În cazul în care va fi utilizat, Alexandru Creţu va bifa meciul cu numărul 200 în principala competiţie internă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici