Costel Pantilimon îl va înlocui pe Joe Hart în meciul cu Newcastle din Cupa Ligii (presă)

Titularul postului de portar al Angliei şi al echipei Manchester City, Joe Hart, va fi înlocuit la meciul cu Newcastle United de miercuri, contând pentru optimile de finală ale Cupei Ligii, de rezerva Costel Pantilimon, ca urmare a erorilor din ultimele partide.

102 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon îl va înlocui pe Joe Hart în meciul cu Newcastle din Cupa Ligii (presă)

Costel Pantilimon (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Joe Hart a greşit la golul marcat de Fernando Torres în minutul 90 al partidei cu Chelsea, când a încercat să respingă o minge venită de la Matija Nastasici, dar balonul l-a depăşit atacantul spaniol a înscris în poarta goală, informează dailyrecord.co.uk.

Hart a fost reticent în a-şi recunoaşte vina la golul lui Torres. El susţine că a strigat ca mingea să îi fie lăsată înainte ca Nastasici să trimită cu capul spre el. Eroarea din meciul cu Chelsea a fost cea de-a noua din 2013 pentru Hart. Erorile lui Hart au favorizat echipele Cardiff City, Aston Villa, Bayern Munchen, Chelsea Londra şi naţionala Scoţiei.

Antrenorul chilian al "cetăţenilor", Manuel Pellegrini l-a atenţionat pe Hart încă de acum patru săptămâni că îşi va putea pierde postul de titular, după ce la meciul cu Bayern Munchen, scor 1-3, din grupele Ligii Campionilor, a greşit la două dintre golurile bavarezilor.

Manuel Pellegrini a refuzat să îi mai ia apărarea lui Hart şi la meciul cu Newcastle va lua loc pe bancă, iar între buturi va intra Costel Pantilimon.

Potrivit sursei citate, deşi Pantilimon ar fi fost oricum în echipa de start pentru meciul cu Newcastle din Cupa Ligii, jucătorului român i s-a transmis că în cazul unei prestaţii bune va fi folosit şi în meciul de sâmbătă din Premier League, cu Norwich. O eventuală titularizare în meciul cu Norwich ar reprezenta o premieră pentru Pantilimon, care a evoluat pentru Manchester City doar în meciurile din Cupa Angliei şi Cupa Ligii.

Costel Pantilimon se află la Manchester City din 2011, când a fost transferat de la FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici