Costel Pantilimon laudă transferul lui Jermain Defoe la Sunderland

Portarul echipei Sunderland, Costel Pantilimon, a lăudat transferul atacantului englez Jermain Defoe, precizând că fostul jucător al formaţiei Tottenham a avut un impact imediat asupra jocului grupării din nordul Angliei.

111 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon laudă transferul lui Jermain Defoe la Sunderland

Costel Pantilimon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"El este un jucător foarte bun şi nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea ştie că este un atacant de clasă şi este nemaipomenit să îl avem alături de noi, pentru că ne poate ajuta. Este important să avem jucători cu mare personalitate. Jermain deja face parte din grupul nostru şi cred că vom reuşi multe lucruri mari împreună", a spus Pantilimon, pentru site-ul oficial al clubului.

Gruparea Sunderland l-a readus în Anglia pe fostul internaţional Jermain Defoe, în cadrul unui schimb cu echipa canadiană Toronto, la care va juca americanul Jozy Altidore, a anunţat, vineri, clubul englez.

Englezul de 32 de ani a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate.

La echipa Toronto, la care evolua din ianuarie 2014, Defoe a marcat 11 goluri în 16 meciuri.

Altidore, 25 de ani, nu a reuşit să se impună la Sunderland, unde juca din 2013, el marcând trei goluri în 52 de meciuri, în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici