Coulthard nu-l vede pe Alonso la Red Bull, Marc Gene nu-l vede la Ferrari

Pilotul David Coulthard a precizat, într-un editorial pentru site-ul ITV, că nu crede că Fernando Alonso va ajunge la Red Bull în sezonul 2008, în ciuda zvonurilor privind îndepărtarea sa de la echipă, pentru a-i face loc spaniolului.

3 afișări
Imaginea articolului Coulthard nu-l vede pe Alonso la Red Bull, Marc Gene nu-l vede la Ferrari

Coulthard nu-l vede pe Alonso la Red Bull, Marc Gene nu-l vede la Ferrari

"Nu-l văd pe Fernando Alonso să se alăture echipei Red Bull în 2008 şi sunt sută la sută sigur că eu voi concura pentru această echipă şi anul viitor. Nu am fost îngrijorat niciun moment din acest punct de vedere, în ciuda zvonurilor despre venirea lui Alonso. Ceea ce m-a uimit mai mult decât zvonurile este faptul că am fost contactat de numai doi jurnalişti pentru a discuta despre acest subiect", a scris pilotul scoţian, citat de f1-live.com.

David Coulthard a adăugat că are un contract bun cu Red Bull. "Nu am semnat doar o hârtie care să le permită celor de la Red Bull să mă folosească pe orice maşină vor ei, este un contract detaliat şi prevede că eu trebuie să pilotez monopostul în orice eveniment de Formula 1 la care concurează echipa. Asta nu înseamnă că, la fel ca într-o căsnicie, una dintre părţi nu poate decide că nu vrea să mai continue într-o zi, dar dacă se întâmplă asta, vom găsi o soluţie", a mai scris Coulthard.

La rândul său, al doilea pilot al celor de la Red Bull, australianul Mark Webber, a precizat că nu ştie dacă are o clauză asemănătoare cu cea a lui Coulthard în contract, dar că este sigur de faptul că va concura pentru această echipă şi în sezonul viitor.

Potrivit sursei citate, şi pilotul de rezervă al echipei Ferrari, Marc Gene, a declarat că nu-l vede pe Alonso la scuderia italiană mai devreme de 2009.

Se speculează că Alonso doreşte să semneze un contract doar pentru un an cu o echipă din Campionatul Mondial, pentru a putea să se alăture scuderiei Ferrari în 2009.

"Nu cred că a spus chiar el asta. Oricum, Ferrari are deja contracte cu Kimi Raikkonen, pentru încă doi ani, şi cu Felipe Massa, pentru încă trei ani. Ferrari este o echipă care îşi onorează contractele, deci până în 2010 nu există niciun loc vacant", a spus Gene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici