Cristian Balaj va arbitra partida FC Timişoara - Steaua

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru partida FC Timişoara - Steaua, programată, joi, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Păltinişanu", în cadrul optimilor de finală ale Cupei României - Timişoreana.

112 afișări
Imaginea articolului Cristian Balaj va arbitra partida FC Timişoara - Steaua

Cristian Balaj va arbitra partida FC Timişoara - Steaua (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Balaj va fi ajutat la acest meci de asistenţii Eduard Dumitrescu şi Miclos Nagy, în timp ce rezervă va fi Lucian Rusandu. Observatori au fost delegaţi Cornel Sorescu şi Alexandru Boc.

Arbitrii şi observatorii celorlalte partide care se vor disputa, joi, în optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana sunt:

FC Vaslui - Dunărea Galaţi, ora 16.00

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Iulian Radu Iulian şi Florin Ungureanu (asistenţi) - Sorin Antonie (rezervă)

Observatori: Nicolae Marodin , Ştefan Stana.

Astra Ploieşti - Petrolul Ploieşti, ora 17.30

Arbitri: Adrian Comănescu - Adrian Ghinguleac, Valentin Avram - Mugurel Drăgănescu

Observatori: Dan Lăzărescu, Paul Cazan.

Rapid - CS Otopeni, ora 19.00

Arbitri: Adrian Cojocaru - Dragoş Iliescu, Adrian Popescu - Cătălin Popa

Observatori: Constantin Ştefan, Vasile Filimon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici