Cristian Chivu a revenit pe teren după 77 de zile de indisponibilitate

Fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, este titular în partida cu formaţia Livorno, din etapa a XXX-a a campionatului Italiei, el revenind pe teren după o pauză de 77 de zile cauzată de o accidentare la cap, informează Gazzetta dello Sport.

45 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu a revenit pe teren după 77 de zile de indisponibilitate

Cristian Chivu a revenit pe teren după 77 de zile de indisponibilitate (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Internaţionalul român, care foloseşte o cască de protecţie, este folosit de antrenorul Jose Mourinho pe postul de fundaş stânga.

Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

După numai 40 de zile de la operaţie, Chivu şi-a reluat antrenamentele la Inter şi s-a antrenat o perioadă cu o cască de protecţie. Săptămâna trecută, fundaşul român a trecut cu bine de controlul neurologic efectuat la o clinică din Milano, el primind acceptul medicilor pentru a-şi relua activitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici