Cristian Chivu: Alibec poate ajunge un mare fotbalist

Fundaşul Cristian Chivu, prezent, duminică, la Iaşi, la cea de-a treia ediţie a Turneului naţional de minifotbal, a declarat că Denis Alibec, transferat la Internazionale Milano, poate ajunge un mare fotbalist.

20 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu: Alibec poate ajunge un mare fotbalist

Cristian Chivu: Alibec poate ajunge un mare fotbalist

"Mă bucur că am ajuns şi eu în sfârşit la Iaşi. Nu am mai fost niciodată aici. Am venit pentru a susţine minifotbalul deoarece toţi am început pe un teren impropriu. Ei au condiţii mult mai bune decât am avut noi. E bine pentru tineri să facă sport deoarece sportul te educă. Despre Alibec nu pot spune prea multe deoarece nu sunt nici director sportiv şi nici antrenor la Inter. Oricum, dacă a fost remarcat de Inter e clar că are valoare. Este un jucător talentat şi depinde doar de el ce va face în continuare. Alibec poate ajunge un mare fotbalist", a declarat Cristian Chivu.

Căpitanul echipei naţionale a mai spus că în ciuda programului foarte încărcat, rezistă în continuare deoarece pentru asta este plătit: "Urmează un program încărcat pentru mine, cu meciuri în SUA, China şi Europa. Cred că am mai multe ore de zbor decât are un pilot calificat! Asta e. Trebuie să rezistăm unui asemenea program deoarece pentru asta suntem plătiţi".

Despre echipa naţională, Chivu s-a mărginit să spună doar că "atmosfera este foarte bună şi se aşteaptă amicalul cu Ungaria".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici