Cristian Chivu ar putea juca la Genoa din sezonul viitor

Fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, al cărui contract va expira în vara anului 2012, ar putea juca din sezonul viitor la formaţia Genoa.

127 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu ar putea juca la Genoa din sezonul viitor

Cristian Chivu ar putea juca la Genoa din sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul calciomercato.com a scris că preşedintele clubului Genoa, Enrico Preziosi, speră să-l achiziţioneze gratis pe Chivu în vară. Românul ar urma să semneze un contract pe trei ani cu Genoa şi să primească un salariu anual de 1,5 milioane de euro.

Potrivit presei italiene, de transferul fundaşului român mai sunt interesate echipele Napoli şi Ajax Amsterdam.

Cristian Chivu, în vârstă de 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma şi Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici