Cristian Chivu, din nou în atenţia clubului Galatasaray Istanbul (presă)

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, se află din nou în atenţia clubului Galatasaray Istanbul, adversara formaţiei CFR Cluj în grupa H a Ligii Campionilor, a anunţat, duminică, presa turcă.

148 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu, din nou în atenţia clubului Galatasaray Istanbul (presă)

Cristian Chivu, din nou în atenţia clubului Galatasaray Istanbul (presă)

Presa turcă scrie că Galatasaray şi-a reînnoit interesul pentru fundaşul român după accidentarea cehului Tomas Ujfalusi. Tratativele pentru achiziţionarea lui Chivu ar putea începe luni, deoarece în Turcia nu s-a închis perioada de transferuri, informează de site-ul tuttomercatweb.com.

Pe lista de achiziţii a campioanei Turciei se mai află Rolando (FC Porto) şi Simon Kjaer (VfL Wolfsburg).

Galatasaray Istanbul s-a mai interesat de Cristian Chivu în această vară, dar tratativele nu au avut nicio finalizare.

Echipa CFR Cluj va juca în grupa H a Ligii Campionilor, cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici