Cristian Silvăşan a semnat un nou contract cu Poli Iaşi

Atacantul Cristian Silvăşan, care în această vară îşi terminase contractul cu clubul Poli Iaşi, a semnat, sâmbătă, o nouă înţelegere, pe un an, cu gruparea din dealul Copoului.

1 afișare
Imaginea articolului Cristian Silvăşan a semnat un nou contract cu Poli Iaşi

Cristian Silvăşan a semnat un nou contract cu Poli Iaşi

După expirarea contractului precedent, Silvăşan a vrut să continue cu Poli Iaşi, însă din cauza neînţelegerilor dintre impresarul său, Toni Doboş, şi conducerea grupării ieşene, semnarea unei noi înţelegeri a întârziat.

"Eu am vrut să rămân la Poli Iaşi şi, chiar dacă am avut câteva oferte de la alte echipe din Liga I, dar şi din străinătate, am preferat să continui munca începută alături de domnul antrenor Ionuţ Popa. Mă bucur că în sfârşit clubul şi impresarul meu s-au înţeles. Oricum, eu am jucat câteva meciuri în această pauză competiţională în tricoul lui Poli, graţie lui nea Popică (n.r. - antrenorul Ionuţ Popa), care a fost de acord să joc, deşi nu mai eram jucătorul Iaşului", a declarat Cristian Silvăşan.

Pe de altă parte, portarul echipei ieşene, Cristian Brăneţ, a avut parte de o surpriză din partea colegilor după antrenamentul de sâmbătă dimineaţă, cu ocazia zilei sale de naştere. Aceştia i-au dat un tort, pe care era scris mesajul «Cristi, numărul 1 la Poli!». Întrebat cum se simte la 30 de ani, Brăneţ a spus: "Am schimbat prefixul şi mă simt mai bătrân în primul rând, dar şi mai matur. De ziua mea, îmi doresc în primul rând multă sănătate şi o clasare cât mai bună cu Poli în sezonul viitor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici