Cristiano Ronaldo a fracturat mâna unui spectator la meciul cu Middlesbrough

Fotbalistul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fracturat încheietura mâinii unui spectator din tribună, la meciul cu Middlesbrough, scor 2-2, disputat duminica trecută.

51 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a fracturat mâna unui spectator la meciul cu Middlesbrough

Cristiano Ronaldo a fracturat mâna unui spectator la meciul cu Middlesbrough (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Sunday Mirror, jucătorul portughez a şutat mingea atât de puternic, în minutul 5 al partidei, încât aceasta a ajuns în tribună şi l-a lovit pe un spectator în vârstă de 68 de ani, Fred Harrison, căruia i-a fracturat încheietura mâinii.

Harrison, care încerca să-şi protejeze cu mâna faţa şi ochelarii, recunoaşte că totuşi a avut noroc. "Dacă m-ar fi lovit în faţă, m-ar fi doborât", a explicat bărbatul, care a urmărit meciul de pe rândul al treilea, alături de fiul său Kevin, în vârstă de 40 de ani. "Am apărat foarte bine şutul lui Ronaldo, nu cred că portarul Mark Schwarzer s-ar fi descurcat la fel de bine", a glumit Fred Harrison.

Harrison a precizat că pe moment nu s-a gândit la durere, deoarece meciul era foarte palpitant, şi s-a dus la doctor abia marţi, deşi soţia sa era foarte îngrijorată. Medicii de la spitalul universitar Hartlepool au confirmat că bărbatul are încheietura fracturată. "Toţi au considerat situaţia amuzantă. Nu îi port pică lui Ronaldo. Este un fotbalist extraordinar, probabil cel mai bun din ultima decadă. Mă bucur că m-a lovit Ronaldo, nu un jucător care să nu îmi placă", a afirmat bărbatul.

Clubul Middlesbrough i-a trimis lui Harrison, care va avea mâna în ghips o lună, un tricou un autografele jucătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici