Cristiano Ronaldo a intrat în Top 3 marcatori europeni, după golul marcat în amicalul cu Suedia

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a intrat în Top 3 marcatori europeni, marţi, după golul marcat în minutul 18 al meciului amical cu Suedia, informează Goal.com.

223 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a intrat în Top 3 marcatori europeni, după golul marcat în amicalul cu Suedia

Cristiano Ronaldo a intrat în Top 3 marcatori europeni, după golul marcat în amicalul cu Suedia (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Câştigător a patru Baloane de Aur, Ronaldo se află acum la egalitate cu atacantul german Miroslav Klose, ambii cu câte 71 de goluri, pe locul trei, în timp ce primele două poziţii sunt ocupate de Ferenc Puşkaş, cu 84 de goluri, şi Sandor Kocsis, cu 75. Gerd Muller şi Robbie Keane se află şi ei la egalitate, pe locul patru.

Din cele 71 de goluri, Ronaldo a marcat 10 la turneele finale. Acesta a marcat trei hat-trickuri şi 12 duble pentru ţara sa.

Cristiano Ronaldo este liderul detaşat al clasamentului golgheterilor all-time din naţionala Portugaliei. Fotbalistul de la Real Madrid a marcat de 71 de ori în 137 de selecţii, podiumul fiind completat de Pedro Pauleta (47 de goluri) şi Eusebio da Silva Ferreira, care are 41 de reuşite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici