Cristiano Ronaldo, dezamăgit de criticile de care are parte: E nevoie să arăt ce pot în fiecare meci

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a răspuns, marţi seară, după victoria cu Borussia Dortmund, criticilor de care are parte în ultima vreme. Deţinătorul Balonului de Aur consideră că publicul are o impresie greşită despre el.

301 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, dezamăgit de criticile de care are parte: E nevoie să arăt ce pot în fiecare meci

Cristiano Ronaldo, dezamăgit de criticile de care are parte: E nevoie să arăt ce pot în fiecare meci

"Criticile sunt din ce în ce mai aspre şi se pare că este nevoie să arăt ce pot meci de meci. Sunt surprins de impresia pe care oamenii o au despre mine. Cifrele mele vorbesc de la sine, sunt un profesionist desăvârşit, mereu cu conştiinţa împăcată.

Sunt fericit pentru că fac ceea ce îmi place. Lumea vorbeşte despre mine zilnic, în toate colţurile lumii. Eu trăiesc pentru fotbal şi familie, nu pentru presă. Orice legat de mine este o ştire mondială. Aşa se întâmplă când eşti mare", a declarat Cristiano Ronaldo, după meciul cu Borussia Dortmund, citat de Marca.

După două partide fără gol marcat în campionat, Cristiano Ronaldo a înscris de două ori în meciul câştigat la Dortmund. Real Madrid a câştigat cu scorul de 3-1, lucru deloc uşor, în opinia portughezului.

"Înainte de joc, am vorbit cu toţii despre cât de mult ne doream să învingem Borussia Dortmund. Am ţinut cont de ceea ce ne-a spus antrenorul, iar echipa a fost fantastică. E greu să înscrii trei goluri la Dortmund", a adăugat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a marcat 411 goluri în 400 de meciuri jucate pentru Real Madrid. Atacantul în vârstă de 32 de ani este golgheterul all-time al Ligii Campionilor, cu 109 goluri, dintre care 94 reuşite la Real Madrid şi 15 la Manchester United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici