Acces gratuit la restanţa Dinamo - Chiajna pentru fanii care îşi cumpără bilete la meciul cu Astra

Clubul Dinamo a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că suporterii care îşi vor cumpăra bilete pentru partida cu Astra Giurgiu, programată sâmbătă, pe teren propriu, în ultima etapă a turului de campionat, vor primi acces gratuit la restanţa cu Concordia Chiajna.

275 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit la restanţa Dinamo - Chiajna pentru fanii care îşi cumpără bilete la meciul cu Astra

Acces gratuit la restanţa Dinamo - Chiajna pentru fanii care îşi cumpără bilete la meciul cu Astra

Pentru echipa antrenată de Vasile Miriuţă urmează două meciuri în trei zile în faţa propriilor suporteri, ambele pe stadionul din Ştefan cel Mare, în Liga 1.

Amânată după avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, săptămâna trecută, partida Dinamo - Concordia Chiajna a fost reprogramată pentru miercuri, 27 septembrie, de la 16:30. Sâmbătă, de la 20:30, echipa pregătită de Vasile Miriuţă va întâlni Astra Giurgiu, în etapa a 13-a.

"Suporterii dinamovişti care îşi vor achiziţiona bilete la partida cu Astra Giurgiu, online sau de la casele stadionului din Ştefan cel Mare, vor primi tichete cu valoare 0 (zero), din aceeaşi categorie, la duelul cu CS Concordia Chiajna", notează sursa amintită.

Preţurile biletelor pentru meciul Dinamo - Astra sunt cuprinse între 10 şi 40 de lei, în funcţie de zona de pe stadion.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici