Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea, la Wuhan Open

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 46 mondial, a fost eliminată, marţi, în turul secund al turneului WTA Premier 5 de la Wuhan (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 2.365.250 de dolari.

605 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea, la Wuhan Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea, la Wuhan Open

Cîrstea a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, în 57 de minute de joc, de jucătoarea chineză Qiang Wang, numărul 55 mondial.

De-a lungul întâlnirii, românca a comis trei duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 45 la sută cu prima minge şi 17 la sută cu cea de-a doua. Cîrstea şi-a pierdut serviciul de şapte ori şi a reuşit patru break-uri.

În optimi de finală, Qiang Wang o va întâlni pe câştigătoarea meciului Karolina Pliskova (Cehia, locul 4 WTA) - Shuai Zhang (China, 26 WTA).

Prezenţa în turul al doilea al probei de simplu este premiată la Wuhan cu 14.265 de dolari şi 60 de puncte WTA. Calificarea în optimi de finală este recompensată cu 27.790 de dolari şi 105 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici