Cristiano Ronaldo îşi cumpără o maşină în valoare de 430.000 de euro

Fotbalistul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, şi-a comandat un automobil Rolls Royce Phantom decapotabil, în valoare de 340.000 de lire sterline (aproximativ 430.000 de euro).

52 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo îşi cumpără o maşină în valoare de 430.000 de euro

Cristiano Ronaldo îşi cumpără o maşină în valoare de 430.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Această nouă achiziţie îl va costa pe Ronaldo salariul pe mai puţin de o lună, informează cotidianul The Sun.

"Va fi cea mai spectaculoasă maşină de la Manchester United. Ronaldo va fi peste Rio Ferdinand, care are Bentley. Îşi iubeşte maşinile şi dorea ceva nou pentru startul sezonului", a declarat o sursă din anturajul jucătorului.

Cristiano Ronaldo mai are un Aston Martin, un BMW 6 Series, un Ferrari, dar şi un Bentley Continental în valoare de 140.000 de lire sterline.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai frumos fotbalist de la Euro-2008, în urma unui sondaj realizat pe un eşantion de 12.000 de femei din 12 ţări europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici