Cristiano Ronaldo părăseşte Manchester United pe cale amiabilă. Declaraţiile controversate ale starului lusitan au stat la baza rezilierii contractului

  • Cristiano Ronaldo a acordat recent un interiviu în care critica deschis stilul antrenorului Erik ten Hag şi clubul Manchester United
  • Organizaţia a luat decizia să renunţe la serviciile portughezului
  • Plecarea lui Ronaldo de pe Old Trafford a fost hotărâtă de comun acord de oficialii clubului şi jucător
1906 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo părăseşte Manchester United pe cale amiabilă. Declaraţiile controversate ale starului lusitan au stat la baza rezilierii contractului

Sursa foto: MediafaxFoto

Cristiano Ronaldo părăseşte oficial Manchester United. Contractul portughezului a fost reziliat de comun acord, după ce jucătorul în vârstă de 37 de ani a criticat deschis organizaţia şi antrenorul în ultimul său interviu.

„Clubul îi mulţumeşte pentru contribuţia sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford”, a transmis clubul printr-un comunicat.

Manchester United rămâne concentrată pe creşterea randamentului echipei sub Erik ten Hag, pentru a putea oferi succes pe teren. United este pe locul cinci în Premier League în primul sezon al lui Ten Hag ca antrenor.

Portughezul mai avea puţin peste şapte luni rămase din contractul său de 500.000 de lire sterline pe săptămână cu United. Ronaldo este liber să semneze cu orice club doreşte după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

„În urma conversaţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul mai devreme. Îmi place Manchester United şi iubesc fanii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc mult succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor”, a declarat Ronaldo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici