Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un apartament de lux în Lisabona. Numai decorarea l-a costat o avere

  • Locaţia vizată de superstarul portughez se află în centrul capitalei portugheze, într-o zonă rezidenţială.
  • Sală de jocuri, cinema şi bibiotecă sunt câteva dintre facilităţile oferite de proprietate.
  • CR7 pregăteşte participarea la turneul final continental, fără să se ştie pentru ce echipă va juca în sezonul viitor.
1962 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un apartament de lux în Lisabona. Numai decorarea l-a costat o avere

Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un apartament de lux în Lisabona. Numai decorarea l-a costat o avere

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a încheiat al treilea sezon la Juventus Torino cu titlul de cel mai bun marcator din Serie A, 29 de goluri, şi cu Cupa Italiei în palmares, ceea ce i-a permis să cucerească toate trofeele naţionale şi în Italia.

Reîntors acasă pentru a pregăti participarea la Campionatul European de fotbal cu naţionala Portugaliei, celebrul număr 7 şi-a făcut singur un cadou de lux.
Potrivit celor de la Correi de Manha, Ronaldo ar fi cumpărat în Lisabona unul dintre cele 14 apartamente extra-luxoase ale unui superb complex cu 20 de etaje, situat într-o zonă rezidenţială a capitalei portugheze.

De asemenea, conform cotidianului lusitan, CR7 şi frumoasa sa parteneră, Georgina Rodriguez, ar fi fost implicaţi direct pentru finalizarea locuinţei, ajutaţi de cinci decoratori de interior, totul pentru un cost total de 7,3 milioane de euro: „Cristiano Ronaldo a fost surprins de paparazzi în Lisabona când ieşea dintr-o structură splendidă din Rua Castilho, în faţa parcului Eduardo VII”, susţin lusitanii.

Patul ales de cuplu, continuă ziarul, este atât de special a necesitat utilizarea unei macarale, pentru a-l introduce în apartament. În plus faţă de ferestrele mari, care fac casa extrem de luminoasă, una dintre băi, dotată cu un jacuzzi, oferă o vedere spectaculoasă asupra Lisabonei, în timp ce terasa are o piscină în aer liber.

Locaţia mai conţine sală de jocuri, cinematograf, bibliotecă, un birou şi o cameră mare pentru fiecare dintre copiii campionului portughez.
Ronaldo încă nu ştie dacă rămâne la Juventus Torino, formaţie care a prins greu un loc de Liga Campionilor, fiind tentat să revină la unul dintre cele două cluburi pentru care a scris istorie: Sporting Lisabona şi Manchester United.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici