Cristiano Ronaldo şi Benzema au marcat pentru Real Madrid într-un meci în scopuri caritabile

Echipa Real Madrid şi o selecţionată a jucătorilor din regiunea Murcia au remizat, miercuri seară, scor 2-2, într-un meci amical organizat în scopuri caritabile, încasările urmând să revină victimelor seismului din Lorca.

195 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi Benzema au marcat pentru Real Madrid într-un meci în scopuri caritabile

Cristiano Ronaldo şi Benzema au marcat pentru Real Madrid într-un meci în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atacanţii Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema au marcat golurile formaţiei madrilene. Pentru selecţionata din Murcia au înscris Pepe (autogol) şi Jose Manuel Meca.

"Noi încercăm să ajutăm jucând fotbal, ceea ce ştim să facem cel mai bine. Având în vedere vitalitatea oraşului, sunt sigur că va trece peste această situaţie", a declarat după meci internaţionalul spaniol Xabi Alonso.

Un seism cu magnitudinea de 5,1, produs miercuri, 11 mai, s-a soldat cu nouă morţi şi sute de răniţi la Lorca, un oraş din regiunea Murciei. El fusese precedat de un prim cutremur de magnitudinea 4,4.

Potrivit El Pais şi Publico, între 7.500 şi 11.000 de locuitori din Lorca au rămas fără adăpost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici