Cristiano Ronaldo şi Connor McGregor au ceasuri de peste 1 milion de euro

  • Cristiano Ronaldo şi Connor McGregor au ceasuri de peste 1 milion de euro
  • Diamantele şi rubinele sunt cele mai folosite pietre preţioase când vine vorba de ceasuri
  • Începând cu anii 1600, ceasurile ascundeau o imagine deocheată în interior
559 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi Connor McGregor au ceasuri de peste 1 milion de euro

Cristiano Ronaldo şi Connor McGregor au ceasuri de peste 1 milion de euro

Ce au în comun Cristiano Ronaldo şi Connor McGregor? Le plac ceasurile. Cele foarte scumpe. Ceasuri pe care tu sau eu nu le vedem nici măcar în reclame.

Ronaldo are un Franck Muller Invisible Setting Imperial Tourbillon de 1,4 milioane de euro. Şi l-a etalat, pentru prima dată, într-o conferinţă de presă.

Portughezul mai deţine şi cel mai scump Rolex din lume. Acesta este din aur alb de 18 carate, cu câteva sute de diamante, dar costă doar “427 mii de euro”.

Daca ceasul Franck Muller al lui Cristiano Ronaldo ţi s-a părut extravagant, află că amicul acestuia, Connor McGregor, are unul şi mai scump. Jacob&Co Rasputin costa 1.7 milioane de euro şi poate fi personalizat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici