Cristiano Ronaldo transmite un mesaj de solidaritate pentru cei afectaţi de COVID-19

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de solidaritate pentru toţi cei afectaţi de coronavirus. Portughezul spune că este importat să respectăm toate indicaţiile experţilor în acest context al pandemiei şi a lăudat medicii „care îşi pun propria viaţă în pericol"

191 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo transmite un mesaj de solidaritate pentru cei afectaţi de COVID-19

Cristiano Ronaldo transmite un mesaj de solidaritate pentru cei afectaţi de COVID-19

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de solidaritate pentru toţi cei afectaţi de coronavirus. Aflat în Portugalia, jucătorul lui Juventus îi sfătuieşte pe toţi urmăritorii săi să respecte indicaţiile experţilor.

„Lumea trece printr-un moment foarte dificil, care necesită o grijă şi o atenţie maximă din partea noastră. Vă vorbesc acum nu din calitatea de fotbalist, ci de cea a unui fiu, a unui tată, a unui om îngrijorat de ultimele evenimente care afectează întreaga lume.

Este important ca toţi să respectăm indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a autorităţilor guvernamentale despre cum putem gestiona această situaţie. Protejarea vieţilor trebuie să fie mai presus de orice alt interes.

Vreau să le transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut pe cineva apropiat. Sunt solidar cu cei care se luptă cu acest virus, precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Ofer sprijinul meu continuu pentru profesioniştii extraordinari din domeniul medical, care îşi pun viaţa în pericol salvând-o pe a celorlalţi", a scris starul lui Juventus pe pagina sa de Facebook.
Daniele Rugani, coechipierul lui Ronaldo de la Juventus, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Întreaga echipă italiană a intrat în carantină.

În Italia, ultimul bilanţ arată că sunt 15.113 de cazuri de infectare, iar 1.016 persoane au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici