Cristiano Ronaldo va avea propriul muzeu la Funchal

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va avea propriul muzeu la Funchal, capitala insulei portugheze Madeira, de unde este originar.

308 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo va avea propriul muzeu la Funchal

Cristiano Ronaldo va avea propriul muzeu la Funchal

Muzeul va conţine fotografii, tricouri şi trofee ale lui Cristiano Ronaldo, care şi-a început cariera de fotbalist la juniorii echipei FC Andorinha, un mic club din insula Madeira, a scris, marţi, cotidianul Diario de Noticias.

"Iniţiativa îi aparţine lui Ronaldo şi mamei sale. Tot ei se ocupă de partea financiară a construirii muzeului", a declarat o sursă apropiată fotbalistului şi citată de Diario de Noticias.

Muzeul, care va avea 300 de metri pătraţi şi care este în construcţie în acest moment, va fi amplasat în portul din Funchal.

Sursa citată notează că site-ul muzeului ar putea fi inaugurat la sfârşitul acestui an sau cel târziu la începutul lui 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici