Cristiano Ronaldo va juca meciul cu numărul 100 pentru Portugalia

Atacantul Cristiano Ronaldo va juca, marţi, meciul cu numărul 100 pentru Portugalia, în întâlnirea cu Irlanda de Nord, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

182 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo va juca meciul cu numărul 100 pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo va juca meciul cu numărul 100 pentru Portugalia (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Înaintea lui Cristiano Ronaldo, doar Fernando Couto (110 selecţii) şi Luis Figo (127) au reuşit să depăşească 100 de selecţii, când însă aveau peste 30 de ani, în timp ce jucătorul Realului are 27 de ani. Prima selecţie a lui Ronaldo în naţională datează din 20 august 2003, cu naţionala Kazahstanului, scor 1-0. El a intrat atunci pe teren în locul lui Figo.

Jucătorul născut la Funchal a marcat 37 de goluri, ceea ce îl plasează aproape de legendarul Eusebio (41 goluri) şi de Pedro Miguel Pauleta, recordmanul, cu 47 goluri.

"Marţi, voi sărbători 100 de selecţii alături de publicul nostru şi nu mă voi gândi decât la victorie", a declarat Ronaldo, cerând fanilor să vină în număr mare pe arena Dragao din Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici