Cristiano Ronaldo va plăti daune aeroportului din Manchester

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, ar putea fi obligat să plătească mai multe mii de euro drept daune provocate la aeroportul din Manchester, unde a avut un accident cu maşina sa, Ferrari.

190 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo va plăti daune aeroportului din Manchester

Cristiano Ronaldo va plăti daune aeroportului din Manchester (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cristiano Ronaldo şi-a distrus maşina Ferrari 599 GTB Fiorano Spider, cu o valoare de 227.000 de euro, într-un accident petrecut pe data de 8 ianuarie, când s-a izbit de o barieră de la aeroportul din Manchester.

Potrivit unui purtător de cuvânt al aeroportului, jucătorul sau asiguratorul acestuia trebuie să achite o factură în valoare de 20.000 de lire sterline, bani necesari pentru repararea unei construcţii din cărămidă, a unei bariere şi a unei uşi, toate afectate de accidentul lui Ronaldo.

"O parte din infrastructura aeroportului a fost afectată în accidentul respectiv şi aşa cum se procedează în astfel de cazuri asiguratorul nostru vorbeşte cu asiguratorul celeilalte părţi", a precizat purtătorul de cuvânt.

Poliţia din Manchester continuă ancheta în acest caz.

Citeşte şi

Cristiano Ronaldo şi-a distrus maşina Ferrari într-un accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici