Cristina Bujin s-a calificat în finală la triplusalt, la CE de sală de la Praga

Atleta Cristina Bujin s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de triplusalt, la Campionatele Europene de sală de la Praga.

110 afișări
Imaginea articolului Cristina Bujin s-a calificat în finală la triplusalt, la CE de sală de la Praga

Cristina Bujin s-a calificat în finală la triplusalt, la CE de sală de la Praga

Cea mai bună săritură a Cristinei Bujin a fost de 14,02 metri, cu care s-a clasat pe locul 8, obţinând calificarea în finala de duminică a probei. Cristina Sandu, cu 13,97 metri (cea mai bună performanţă personală, locul 9) şi Elena Andreea Panţuroiu, cu 13,59 metri (locul 17), au ratat calificarea în finală la triplusalt.

Calificările au fost câştigate de Hanna Kniazieva (Israel), cu 14,40 metri, nou record naţional.

Tot sâmbătă, Cătălin Câmpeanu s-a calificat în semifinalele probei de 60 de metri, cu timpul de 6,65 secunde, de pe locul 3 al seriei 1.

În reuniunile de vineri, alţi trei sportivi români s-au calificat în finale. Astfel, Marian Oprea va evolua în finala de sâmbătă la triplusalt (16,63 metri) , iar Alina Rotaru (6,59 metri) şi Florentina Marincu (6,57 metri) în cea de la săritura în lungime.

Potrivit anunţului FR Atletism, obiectivul delegaţiei României la CE de la Praga, care se încheie duminică, este obţinerea a 1-2 medalii şi 6-8 calificări în finale.

Ultima medalie obţinută de România la CE de sală a fost la ediţia din 2011 (Paris), bronz, prin Marian Oprea, la triplusalt (17,62 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici