Cristina Neagu a fost aleasă în Comisia sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal

Jucătoarea română de handbal Cristina Neagu, în vârstă de 28 de ani, componenta naţionalei României, a fost aleasă membru în Comisia sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF), a anunţat, vineri, site-ul ihf.info.

1043 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a fost aleasă în Comisia sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal

Cristina Neagu a fost aleasă în Comisia sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

Este pentru prima dată în carieră când Cristina Neagu face parte din structurile IHF. Pe durata Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, 336 de jucători/e care au participat la eventimentul sportiv din Brazilia au putut vota pentru componenţa Comisiei sportivilor din cadrul IHF. 94,6% dintre participanţii la JO de la Rio au votat.

Pe 11 noiembrie 2016, Consiliul IHF a confirmat rezultatele alegerilor în cadrul întrunirii din Herzogenaurach, Germania. Vineri, 2 decembrie, rezultatele au fost publicate. Comisia electorală a fost formată din Jean Brihault, Mansourou Aremou, Bader Al-Theyab şi încă doi membrii din staff-ul IHF.

Componenţa comisiei sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF):

Preşedinte: Gro Hammerseng-Edin, 178 de voturi
Membri: Diego Simonet (159 de voturi), Mouna Chebbah (129 de voturi), Cristina Neagu (125 de voturi) şi Igor Vori (114 voturi).

Toţi membrii sunt handbalişti/e în activitate cu cel puţin două participări la Campionate Mondiale de seniori şi au vârsta de cel puţin 20 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici