Criza coronavirusului se simte şi la şeici. Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, va avea salariul redus cu 50%

  • Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, a declarat că în Arabia Saudită se vor reduce salariile din cauza pandemiei de coronavirus
  • Antrenorul român va suferi o reducere salarială de 50%
  • "Fiecare dintre noi are responsabilitatea de a ajuta clubul", a spus Răzvan Lucescu
397 afișări
Imaginea articolului Criza coronavirusului se simte şi la şeici. Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, va avea salariul redus cu 50%

Criza coronavirusului se simte şi la şeici. Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, va avea salariul redus cu 50%

Criza economică provocată de pandemia de coronavirus i-a afectat şi pe şeicii din Arabia Saudită. Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Al Hilal, a dezvăluit că şi el va avea salariul tăiat. Arabii au decis să taie 50% din salariile jucătorilor şi antrenorilor pe patru luni. 

"Pentru aceste patru luni, martie - iunie, practic până când reluăm pregătirea, vom avea salariile tăiate la jumătate. Mi s-a cerut să înţeleg acest lucru, imediat am acceptat. Ieri au fost alte discuţii cu jucătorii. Încă sunt negocieri, dar se merge către asta.

Cine nu înţelege, face o greşeală. Există riscul ca foarte multe cluburi să ajungă în situaţie de faliment. E nevoie de a înţelege că e o situaţie delicată şi fiecare dintre noi are responsabilitatea de a ajuta clubul. Există posibilitatea ca peste 4-5 luni să se ajungă într-o situaţie delicată, să se ajungă la întârzieri. Noi nu am avut până acum nicio întârziere, suntem plătiţi până în ianuarie, iar acum urmează să se plătească luna februarie". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici